Flott med emblemer

Flott med emblemer
SO - WIP2126358
1,00
Jakke med emblemer.

Fyll inn info og bli kontaktet vedr. dette produktet.

Vi behandler alle ordre manuelt. Du mottar alltid ordrebekreftelse. Ingen bestillinger blir iverksatt før du har godkjent korrektur.

Her kan du bestille produktet du ser på, eller sende spørsmål vedrørende produkt, pris eller muligheter.

Om du ønsker å bestille med det samme, er det viktig at du fyller ut:

  • Antallet du ønsker
  • Farge på produkt om flere farger er tilgjengelig
  • Størrelse hvis produktet du velger har alternativer
  • Legg ved filen du ønsker trykket (kan ettersendes på e-post om ønskelig
  • Trykkplassering

Er du interessert i flere produkter, legg i tilbudskurven!

OR
Beskrivelse

Details

Det er ikke alltid trykk eller brodering gir det beste resultatet. Her er en det en kunde som ønsket et moderne uttrykk på en jakkke - i samarbeide med kunden laget vi broderte emblemer som vi monterte på jakken. Med et flott resultat !! Om kunden : Hos Hill's Pet Nutrition har vi en tradisjon for omsorg, noe som startet allerede i 1939 med en bemerkelsesverdig veterinær. Vår visjon er å bidra til å berike og forlenge det spesielle forholdet mellom mennesker og deres hunder og katter. For å oppnå dette lager vi hunde- og kattefôr av aller høyeste kvalitet, nemlig Prescription Diet ® og Science Diet® Vi engasjerer oss også innen omsorg for alle dyr, og vi støtter aktivt veterinærer og dyrebeskyttelsen. Dermed gjør vi på flere måter en innsats for mennesker og dyr over hele verden.
Priser

Priser

Prisen varierer basert på trykk/broderi og antall. Send oss en forespørsel om tilbud for eksakt pris.

Våre betingelser

Våre betingelser

The Sign On Company AS selger kun til registrerte bedrifter,foreninger ol. Oppgitte priser er eks mva, fraktkostnader tilkommer. Det er en minste bestillingsgrense for de fleste produkter. Det tas forbehold om leveringsavvik på +/- 10 % av bestilt antall for enkelte produkter. Våre betalings betingelser er netto pr.14 dager. Ved betaling etter forfall beregnes forsinkelsesrente og purregebyr i henhold til gjeldende regler. Reklamasjon: Feil og mangler på leverte varer må sendes til oss innen 8 dager etter mottak av varen. Priser på sidene er å anse som eksempel , og ikke bindende. Om ikke annet er nevnt tilkommer kostnader for evt. logopåsetting/oppstart mm. Varer som er avtalt lagret hos oss dekkes av NSAB 2000, men egen brann-, vann- og innbruddsforsikring må i tillegg tegnes av vareeier.

Nyhetsbrev