Geneva Sound System Model XS DAB+

Geneva Sound System Model XS DAB+
SO - NE Geneva
1900,00
Geneva Sound System Model XS DAB+
Bluetooth, FM, DAB/DAB+, Vekkeklokke, Høyttalere, Forsterker. All-in-One.

Fyll inn info og bli kontaktet vedr. dette produktet.

Vi behandler alle ordre manuelt. Du mottar alltid ordrebekreftelse. Ingen bestillinger blir iverksatt før du har godkjent korrektur.

Her kan du bestille produktet du ser på, eller sende spørsmål vedrørende produkt, pris eller muligheter.

Om du ønsker å bestille med det samme, er det viktig at du fyller ut:

  • Antallet du ønsker
  • Farge på produkt om flere farger er tilgjengelig
  • Størrelse hvis produktet du velger har alternativer
  • Legg ved filen du ønsker trykket (kan ettersendes på e-post om ønskelig
  • Trykkplassering

Er du interessert i flere produkter, legg i tilbudskurven!

OR
Beskrivelse

Details

Geneva Model XS DAB+ er verdens første bærbare audio system med ekte Hi-Fi lyd. Med inspirasjon hentet fra det klassiske reiseuret, kommer modellen i en robust lærlignende kamskjell boks, som åpnes for å gi et rikt og detaljert lydbilde. I lukket tilstand, fremstår modellen som et stilig tilbehør som er lite nok til å få plass i en dokumentmappe eller håndveske.

Det er første gang et Hi-Fi system har blitt integrert i en boks som er spesielt designet for de som stadig er på reisefot. Geneva Model XS DAB+ har løst denne oppgaven på en enkelt og elegant måte. Høyttalere, forsterker, radio og vekkeklokke er gjemt på innsiden av boksen, dekket med en av Geneva´s varemerkefarger; rød, sort eller hvit utførelse.

Det er et kompakt Hi-Fi system som kommer til syne når boksen åpnes. Model XS DAB+ har også en innebygd digitalt FM søkefunksjon. Musikk avspilles trådløst til Model XS DAB+ fra en hvilken som helst Bluetooth-kompatibelt enhet, som for eksempel iPad, iPhone, andre smart telefoner og lesebrett. Andre lydkilder kan bli tilkoblet via kabelen som medfølger (3.5 mm line-in). Avansert digital teknologi gjør at Model XS DAB+ produserer et forbløffende og bredt lydbilde som ikke står i forhold til størrelsen.

Geneva Model XS DAB+ er ikke bare enda en klokkeradio; den er et bærbart high-fidelity lydsystem!

Priser

Priser

Prisen varierer basert på trykk/broderi og antall. Send oss en forespørsel om tilbud for eksakt pris.

Våre betingelser

Våre betingelser

The Sign On Company AS selger kun til registrerte bedrifter,foreninger ol. Oppgitte priser er eks mva, fraktkostnader tilkommer. Det er en minste bestillingsgrense for de fleste produkter. Det tas forbehold om leveringsavvik på +/- 10 % av bestilt antall for enkelte produkter. Våre betalings betingelser er netto pr.14 dager. Ved betaling etter forfall beregnes forsinkelsesrente og purregebyr i henhold til gjeldende regler. Reklamasjon: Feil og mangler på leverte varer må sendes til oss innen 8 dager etter mottak av varen. Priser på sidene er å anse som eksempel , og ikke bindende. Om ikke annet er nevnt tilkommer kostnader for evt. logopåsetting/oppstart mm. Varer som er avtalt lagret hos oss dekkes av NSAB 2000, men egen brann-, vann- og innbruddsforsikring må i tillegg tegnes av vareeier.

Nyhetsbrev