Joyful Giftcard / gavekort

Joyful Giftcard / gavekort
SO - JG
200,00
Utvalget er hentet fra New Wave Norway sitt brede og inn-holdsrike sortiment, hvor du blandt annet finner våre sterke merkenavn som Craft, Kosta Boda, Orrefors og mye mer. For å se utvalget gjøres følgende:
Gå inn på www.joyfulgiftcard.no
Trykk på ”Velg gave” I rubrikken for kortnummer taster du inn:
TEST1 - for kr 200,- kortet TEST2 - for kr 350,

Fyll inn info og bli kontaktet vedr. dette produktet.

Vi behandler alle ordre manuelt. Du mottar alltid ordrebekreftelse. Ingen bestillinger blir iverksatt før du har godkjent korrektur.

Her kan du bestille produktet du ser på, eller sende spørsmål vedrørende produkt, pris eller muligheter.

Om du ønsker å bestille med det samme, er det viktig at du fyller ut:

  • Antallet du ønsker
  • Farge på produkt om flere farger er tilgjengelig
  • Størrelse hvis produktet du velger har alternativer
  • Legg ved filen du ønsker trykket (kan ettersendes på e-post om ønskelig
  • Trykkplassering

Er du interessert i flere produkter, legg i tilbudskurven!

OR
Beskrivelse

Details

ANTAKELIG NORGES BESTE GAVEKORT Joyful Giftcard tilbyr opptil 50 produkter å velge mellom i hver prisklasse. Et stort utvalg av kjente merkevarer gir deg et unikt utvalg å velge blant. Det er Joyful Giftcards styrke at gavekortbutikken er direkte knyttet til produktleverandørens eget forretningssystem, noe som sikrer rask levering og at den valgte varen alltid finnes på lager. Mottakeren av Joyful Giftcard følger instruksjonene for å legge inn bestilling og motta valgt gave i løpet av 7 virkedager. Det er dette som gjør Joyful Giftcard til Norges beste gavekort. Joyful Giftcard – et gavekort som kan brukes som julegave, sommergave, påskegave, bursdagsgave, bedriftsgave eller lignende.
Priser

Priser

Prisen varierer basert på trykk/broderi og antall. Send oss en forespørsel om tilbud for eksakt pris.

Våre betingelser

Våre betingelser

The Sign On Company AS selger kun til registrerte bedrifter,foreninger ol. Oppgitte priser er eks mva, fraktkostnader tilkommer. Det er en minste bestillingsgrense for de fleste produkter. Det tas forbehold om leveringsavvik på +/- 10 % av bestilt antall for enkelte produkter. Våre betalings betingelser er netto pr.14 dager. Ved betaling etter forfall beregnes forsinkelsesrente og purregebyr i henhold til gjeldende regler. Reklamasjon: Feil og mangler på leverte varer må sendes til oss innen 8 dager etter mottak av varen. Priser på sidene er å anse som eksempel , og ikke bindende. Om ikke annet er nevnt tilkommer kostnader for evt. logopåsetting/oppstart mm. Varer som er avtalt lagret hos oss dekkes av NSAB 2000, men egen brann-, vann- og innbruddsforsikring må i tillegg tegnes av vareeier.

Nyhetsbrev