Kalbakkenspeiderne Pinseleir 2012 Emblem

Kalbakkenspeiderne Pinseleir 2012 Emblem
SO - WIP1301741
1,00
Emblem laget for Kalbakkenspeiderne

Fyll inn info og bli kontaktet vedr. dette produktet.

Vi behandler alle ordre manuelt. Du mottar alltid ordrebekreftelse. Ingen bestillinger blir iverksatt før du har godkjent korrektur.

Her kan du bestille produktet du ser på, eller sende spørsmål vedrørende produkt, pris eller muligheter.

Om du ønsker å bestille med det samme, er det viktig at du fyller ut:

  • Antallet du ønsker
  • Farge på produkt om flere farger er tilgjengelig
  • Størrelse hvis produktet du velger har alternativer
  • Legg ved filen du ønsker trykket (kan ettersendes på e-post om ønskelig
  • Trykkplassering

Er du interessert i flere produkter, legg i tilbudskurven!

OR
Beskrivelse

Details

Kalbakkenspeiderne ble startet av en gjeng ledet av, nå avdøde, Cato Klovland. Dette skjedde i 1955 og den offisielle stiftelsesdatoen er på Tenkedagen den 22. februar. Opp gjennom årenes løp så har speidergruppa hatt tilholdssted mange plasser. I mange år holdt vi til i et fyrhus på Kalbakken for så å flytte inn i Bredtvet Kirke det året kirken ble innviet. I 2006 flyttet vi fra vårt mangeårige lokale i kirken opp til Nordtvet gård hvor vi har noen flotte lokaler på gårdens stabbur.
Priser

Priser

Prisen varierer basert på trykk/broderi og antall. Send oss en forespørsel om tilbud for eksakt pris.

Våre betingelser

Våre betingelser

The Sign On Company AS selger kun til registrerte bedrifter,foreninger ol. Oppgitte priser er eks mva, fraktkostnader tilkommer. Det er en minste bestillingsgrense for de fleste produkter. Det tas forbehold om leveringsavvik på +/- 10 % av bestilt antall for enkelte produkter. Våre betalings betingelser er netto pr.14 dager. Ved betaling etter forfall beregnes forsinkelsesrente og purregebyr i henhold til gjeldende regler. Reklamasjon: Feil og mangler på leverte varer må sendes til oss innen 8 dager etter mottak av varen. Priser på sidene er å anse som eksempel , og ikke bindende. Om ikke annet er nevnt tilkommer kostnader for evt. logopåsetting/oppstart mm. Varer som er avtalt lagret hos oss dekkes av NSAB 2000, men egen brann-, vann- og innbruddsforsikring må i tillegg tegnes av vareeier.

Nyhetsbrev