Banner

Et banner er en av de enkleste og rimeligste blikkfang for budskap vi har. Vi leverer på to dager!

Et banner på veggen gjør deg synlig og kan monteres de fleste steder. På et banner kan du trykke hva du vil i alle farger. Et banner egner seg ypperlig til kampanjer og den får du i størrelsen du ønsker innenfor 4 meters bredde - og nesten hvor langt du vil!


PVC banner

PVC banner

Banner i Frontlit eller mesh (B1) med sveisede kanter og løkker som standard. Det ...

Fra 662,50 kr

Paipa Tryckdesign
Banner PVC

Banner PVC

Slitesterkt banner i PVC med mange brukssområder. Brukes med fordel på fasader, in...

Fra 155,04 kr

Norsk Dekor®
Reklamebanner i PVC

Reklamebanner i PVC

Reklamebanner, 2*1 meter Leveres med Maljer klart til å spennes opp. Med eller ute...

Fra 583,33 kr

Bannerstativ

Bannerstativ

Dobbeltsidig bannerstativ i aluminium. Perfekt for midlertidige utendørsarrangemen...

Fra 1775,00 kr

Bannerstativ Outdoor

Bannerstativ Outdoor

Bannerstativ Outdoor med et trykkområde på 245x240cm. 2 vanntanker som veier 23kg ...

Fra 6050,00 kr

Stolper til bannere

Stolper til bannere

Stolpene til bannerne forankres med jordskruer samt de medfølgende linene. Trykket...

Fra 1937,50 kr

Stolpeeksponering dobbel

Stolpeeksponering dobbel

Stolpe-eksponeringsarmer i varmgalvanisert stål for doble stoffer. Brakettene hold...

Fra 2837,50 krBanner som kampanjemateriell

Når din bedrift kjører kampanjer så er et banner kanskje det enkleste mediet å benytte. Et banner kan skreddersys til dine ønsker med alle de trykkmulighetene det gir. Banner kan leveres med maljer hvor du bestemmer hvor mange du trenger for å feste ditt banner akkurat der det skal henge. Trenger du å feste et banner med borrelås, så syr vi på dette også og leverer båndet du trenger for å feste på vegg eller et annet sted.

Banner på byggeplass - fungerer det?

Mange byggmestere benytter anledningen til å markedsføre seg med banner, og gjerne på flere steder rundt byggeplassen. Dette er en enkel og profesjonell måte å markedsføre seg på, bare pass på at banneret henger skikkelig stramt og fint. Det er også flere andre yrkesgrupper som gjerne benytter banner på byggeplassen, enten de er elektrikere, rørleggere eller driver malerfirma.

Hvilket materiale skal banneret ha?

Banner kan leveres i tett PVC eller i det vi kaller mesh (flaggmedie). Sistnevnte slipper igjennom vinden og egner seg godt på vindfulle steder. Mange av våre kunder i yrkesfag utstyrer hver enkelt medarbeider med et sett banner i 2-3 ulike størrelser, slik at dette kommer opp og blir synlig med en gang de begynner på en ny jobb. Strips eller strikk er en enkel måte å feste banner på og det er noe alle håndverkere har lett tilgjengelig i bilen. Den lette vekten på et banner gjør det også lett å ta med seg, og den tar heller ikke mye plass i bilen.

Trykking av banner

Vi trykker alt vi leverer i Norge og har svært kort leveringstid. Vår leverandør benytter miljøvennlige trykkfarger og har en tilnærmet ny maskinpark som gjør jobben raskt og effektivt.
Flere kunder har en fast kvadratmeterpris på banner, uansett størrelse. Og får vi ordren før klokken tolv den ene dagen, så sendes dette til deg dagen etter i de aller fleste tilfeller.
Har du det skikkelig travelt og ønsker varene raskt levert, så ta kontakt og vi produserer samme dag og sender ekspress over natt. Vi er bare en telefon eller mail unna - og ingen ordre er for liten.

Kan jeg få hjelp til å lage banner med mitt budskap?

Trenger du hjelp til oppsett av deres banner, så har vi grafiker i vårt team som hjelper med deg ideer og utforming. Et trenet øye kan være godt å ha når du skal få ditt budskap frem på best mulig måte.
Vi kan også lagerføre ferdig trykte bannere for deg og sende det ut til de forskjellige lokasjonene ditt selskap har.

Se våre utvalgte kategorier: