Golf er en idrett som kan passe for alle

Det å spille golf har blitt stadig mer populært i Norge. Golf er en av de største idrettene i verden, og har også blitt en veldig stor idrett her i landet. Natur, kombinert med sosial omgang og spenningen og konkurransen i spillet gjør golf til en idrett som mange ønsker å prøve.

The SignOn Company tilbyr mange profileringsartikler knyttet til golf!


Trepeg

Trepeg

Med trykk på langsiden eller toppen.

Fra 0,80 kr

Ballmarker X2

Ballmarker X2

Ballmarker X2

Fra 9,74 kr

Golfhåndkle 40x27cm

Golfhåndkle 40x27cm

Golfhåndkle med karbinkrok og trykkbar "hangtag". Laget av 100% mikrofiber. Trykk ...

Fra 34,37 kr

Greengaffel GL20

Greengaffel GL20

Greenlagare GL20

Fra 10,61 kr

Markør MK 50 Stål

Markør MK 50 Stål

Markör MK50 Stål

Fra 9,74 kr

Golfpenn/klipp GP41

Golfpenn/klipp GP41

Golfpenn/klipp GP41

Fra 3,22 kr

Golfpenn Blyant GP40

Golfpenn Blyant GP40

Golfpenn Blyant GP40

Fra 2,09 kr

Golfhåndkle 27x27cm

Golfhåndkle 27x27cm

Golfhåndkle Waffle med karbinkrok. Laget av 100% mikrofiber. Broder håndkleet, e...

Fra 29,41 kr

Greengaffel GL30

Greengaffel GL30

Levereras även med annan färg på markeringsknappen

Fra 53,16 kr

Titleist New Pro V1

Titleist New Pro V1

omgjord med en ny TruTouch kärna och ny TruFit aerodynamik

Fra 44,10 kr

Merkepenn MP45

Merkepenn MP45

Merkepenn MP45

Fra 4,79 kr

Golfpenn Metall/Touch GP42

Golfpenn Metall/Touch GP42

Golfpenn Metall/Touch GP42

Fra 4,79 kr

Golfsett 200

Golfsett 200

Prisene gjelder sett med med nøytrale pegger med logo opp til 4 farger på boks. G...

Fra 44,35 kr

Golfsett 170

Golfsett 170

Prisene gjelder sett med logo opp til 4 farger på produktene og boks . Golfsett 17...

Fra 45,00 kr

Golfsett 100

Golfsett 100

Prisene gjelder sett med nøytrale pegger, med logo opp til 4 farger på Greengaffel...

Fra 41,35 kr

Golfsett 230

Golfsett 230

Prisene gjelder sett med nøytrale pegger, med logo opp til 4 farger på produktene ...

Fra 79,70 kr

Golfsett 180

Golfsett 180

Prisene gjelder sett med logo opp til 4 farger på produktene og boks . Golfsett 17...

Fra 45,00 kr

Golfsett 220

Golfsett 220

Prisene gjelder sett med nøytrale pegger, med logo opp til 4 farger på boks og res...

Fra 71,45 kr

Greenlagare PF 300

Greenlagare PF 300

Greenlagare i plast. Förädlas med en eller flerfärgstryck. Kan med fördel komplett...

Fra 6,00 kr

Greenlagare PF 600

Greenlagare PF 600

En gedigen greenlagare i antikbehandlad mässing eller silverfärg. Förädlas med fle...

Fra 75,00 kr

Golfsett 100

Golfsett 100

Prisene gjelder sett med nøytrale pegger, med logo opp til 4 farger på Greengaffel...

Fra 41,35 kr

tomorrow golf Single Pack Recycled Golf Balls

tomorrow golf Single Pack Recycled Golf Balls

Resirkulerte kvalitetsgolfballer fra merket tomorrow golf. Disse bærekraftige golf...

Fra 35,00 kr

Titleist New Pro V1

Titleist New Pro V1

omgjord med en ny TruTouch kärna och ny TruFit aerodynamik

Fra 44,10 kr

Callaway Warbird

Callaway Warbird

Callaway Warbird er en utmerket ball for middels golferen som vil ha lengde i slag...

Fra 19,60 kr

Titleist TruFeel

Titleist TruFeel

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen I Titleist sortiment som är omgjord med en...

Fra 23,25 kr

Titleist New Pro V1X

Titleist New Pro V1X

för mer längd i det långa spelet. Vårt eget TruFlex skal ger dig

Fra 44,10 kr

Titleist Velocity

Titleist Velocity

utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green.

Fra 26,60 krHvor mange spiller golf i Norge i dag?

Mange golfklubber opplever en sterk tilstrømming av nye medlemmer. Det er over 170 golfklubber i Norge, samlet med over 120 000 medlemmer. Det har vært en særlig stor under pandemien. Tidligere medlemsflukt og svekket interesse for golf har snudd til en formidabel ny vekst.

Golf som ny aktivitet for pensjonister

Senior-golfere har bidratt sterkt til økt medlemsvekst den siste tiden. Som pensjonist har du mer tid og har lyst til å finne en meningsfylt aktivitet å fylle dagen med. Mange klubber legger til rette for eget opplegg for pensjonistene.
Det skal ikke være noen høy terskel for å begynne med golf - og det er mulig for alle å delta i sitt tempo og på sitt nivå. Kjenner du til noen pensjonister som kunne trenge å få innspill om en ny aktivitet - så ja - kanskje golf kan være det rette for dem.

Begynne med golf ? hvorfor ikke nå?

Vi blir inspirert og motivert av gode representanter som Viktor Hovland og Kristoffer Ventura. Mediedekningen av det de har oppnådd gjør sitt til at mange flere får fokus på golf. Kanskje har du nå i sommer litt ekstra tid, enten tidlig om morgenen, en runde rundt lunsjtid, eller rett etter jobb? Hjemmekontor betyr spart tid på transportetappen til og fra jobb. Dette er tid som isteden kan benyttes til golf. Fysisk aktivitet på en morsom og sosial måte.

Hvordan skal jeg gå frem for å komme i gang med golf

Sjekk hvor og hvordan du kan starte med et kurs. Det er golfklubber over hele Norge. Ta kontakt med den klubben som ligger nærmest deg for å kartlegge hvilke tilbud de har. Enten du er helt nybegynner ? eller du har spilt litt før og ønsker å ta opp igjen det som kan bli din nye favorittaktivitet ? golf. Kurs for nybegynnere vil gi deg en mulighet til å finne ut om golf er noe som passer for deg, og du får opplæring i det grunnleggende av teknikker du trenger å ha på plass for å starte. Det er aldri for sent ? eller for tidlig - å begynne med golf.

Positive ringvirkninger for deg når du starter med golf

Frisk luft, bevegelse, mosjon, følelse av mestring, gleden over å dele fasinasjonen for golf med andre. Kanskje du ikke spiller helt som en mester med en gang, men øvelse og erfaring vil gi stadig større ferdigheter og det styrker den positive følelsen du vil få. Du vil også oppnå en betydelig helseeffekt ved å velge å spille golf, istedenfor å velge å sitte hjemme i sofaen ? det er det liten tvil om. Sosial omgang med andre som deler interessen for golf med deg er også en viktig positiv effekt.

Trening og golf

Hver gang du går en runde golf ? en lang runde med 18 hull ? vil en gjennomsnittlig golfer gå ca. 15 ? 17 000 skritt totalt ? noe som tilsvarer rundt 11 kilometer. Tiden det tar ligger gjennomsnittlig på ca. 4 timer. Hvis du ikke har så mye tid til rådighet er det er det også mange som velger å ta en runde med 9 hull. Hard trening er det ikke, men det er en god del mer trening enn å bli værende i sofaen hjemme. Golf er en aktivitet som passer bra for deg som ønsker en idrett som kan tilpasses dine forutsetninger. Her kan du oppnå fysisk aktivitet på et moderat nivå, samtidig som du er ute i naturen og deler opplevelsen med andre. Golf er gunstig på mange nivåer.

Hva trenger jeg av utstyr for å spille golf?

Grunnleggende utstyr som et lite utvalg golfkøller, en golfbag og golfballer. Gode sko som er komfortable å gå rundt på banen med, i tillegg til behagelige klær. Etterhvert kan du investere i litt mer utstyr hvis du ønsker det. Det finnes et stort og bra utvalg av golf-klær, caps, sko, piquet-skjorter, gensere, jakker, bager. Hvis du blir medlem i en kjent golf-klubb så vil de gjerne også ha golfklær med egen logo for salg. Dette kan være hensiktsmessige klær, piquet-skjorter i teknisk kvalitet og lette golfjakker som også tåler litt vær og vind.

Golf som motivasjonsfaktor i ditt firma

Kanskje kan golf bli den nye aktiviteten som dine medarbeidere kan samle seg om? Hva med å starte opp med et kurs og legge opp en plan for sommerhalvåret hvor alle kan melde seg på og gjøre noe helsefremmende og morsomt sammen - golf! Mest sannsynlig vil det være mange ulike nivåer blant dine medarbeidere. Noen har aldri prøvd å spille golf før, andre har spilt litt for noen år siden, og kanskje det også er noen som spiller golf aktivt i dag. Her er det viktig å legge til rette for alle. Kanskje kan man dele inn i ulike grupper? Det kan også legges opp med en konkurransefaktor - alle liker å vinne. Da er det også morsomt å finne en premie som har golf som tema. Dette kan være alt fra et golfhåndkle med brodert logo, en genser eller jakke fra Cutter & Buck, eller egne golf-baller med firmalogo.

Golf som utgangspunkt for venneturer

Hvis det er mange i omgangskretsen som spiller golf og har golf som felles interesse, så er det et bra utgangspunkt for å bli arrangør for din egen golf-turne. Hva med å legge til rette og planlegge en egen, liten turnering som årets golf høydepunkt? Den kan like gjerne foregå i Norge som i utlandet. For tiden er også Norge det beste valget her - og mange bra golfbaner finnes i hele Norge. Kanskje skal dere prøve en ny golfbane hvert år? En golfturnering kan bli en fast tradisjon som din golf-vennekrets vil legge inn i kalenderen og gleder seg til hvert år.

Egen piquet eller caps for dere med golf som som hoved-interesse?

For en egen turnering kan det være en god ide og litt ekstra stas å produsere en egen brodert piquet-skjorte eller caps. Her er det mulig å lage sin egen logo med årstall, initialer eller lignende. Vi hjelper deg gjerne med forslag og design. Det er også mulig å få til med lite antall - dere trenger ikke å være veldig mange. Selv om du ikke skal arrangere en egen turnering, kan det likevel være morsomt å lage en kolleksjon med din egen, personlige logo.

Klær som passer for golf

Ut på tur - aldri sur - det ligger mye god tur- og ute-tradisjon bak dette ordtaket. En golfrunde kan vare i noen timer - så selv om du starter ut i godt vær med sol og passende temperatur - så kan det bli vind og regn etterhvert. Det er da praktisk å ta med seg litt ekstra klær. Du vil ihvertfall trenge en god og lett vindjakke som tåler litt regn. Noen vil også foretrekke en boblevest - utenpå jakke eller genser. En teknisk half-zip-genser i Dry Tech-materiale vil kunne fungere veldig bra. Cutter & Buck er en kjent leverandør av kvalitetsklær for golf. De har stort utvalg og en bred kolleksjon av polo-gensere - mange farger og modeller, både til dame og herre. Vi hjelper gjerne til med å foreslå rett modell - og også hva slags logo-merking som vil egne seg best - enten du ønsker en firma-logo eller bare en egen privat golf kolleksjon. Mulighetene er mange.

Er det mulig å få logo-merking på golf-utstyret mitt?

Annet utstyr for golf kan også leveres med logo-merking. Hva med dine egne pegger, eller golfballer med navn eller logo? Det finnes også Score-penner for golf med nøkkelringer eller med karabin. Disse kan leveres ned til 100 stk med logo-merking. Pegger finnes i et stort utvalg farger - og kan også logo-merkes. Velg gjerne en farge som passer til logoen i ditt firma. Fra 1000 stk er det mulig å få trykket på logo. Det finnes forskjellige materiale og design på disse. Greengaffel er også et eksempel på et produkt som kan leveres med logo. Flere modeller og farger også her.

Bag-brikke eller tag med din golfklubbs logo?

Det er mulighet for å lage enkle plast-brikker eller litt mer eksklusive merker i skinn - med din golfklubbs logo. Disse kan festes enkelt på golfbag eller annet av utstyr du velger å ta med når du spiller golf. Golf-hanske, regnhatt eller stor golfparaply - dette er også eksempler på nyttige produkter med stor profileringsverdi. Hvis det regner mye - da trenger du også et praktisk regntrekk til din golfbag. Vi kan levere et sånt trekk du trenger for å gjøre utstyret ditt for golf mer komplett - det produseres i kraftig nylon - og er lett å ta av og på. Logo settes på lommen.

Golf-ball - hvilken type skal jeg velge?

Her er det lurt å rådføre seg med de har kompetanse og erfaring. Titleist er et av de mest kjente merkene. Dette merket markedsføres som representant for fremgang og kvalitet, og gir du bort Titleist golfballer med egen logo vil golf-interesserte mottagere vite at de får kvalitet. Innenfor Titleist-merket er det også en god del modeller å velge mellom - fra ProV1 til Tour Speed, Tour Soft, Velocity eller TrueFeel - blant annet. Alle har sin spesielle funksjon - fra en spesielt myk følelse, til ekstra lavt spinn som skal gi mer lengde i hvert slag. Det er ikke likegyldig hvilken ball du velger når du skal spille golf. Hvis du ønsker å tenke miljø og golf - så kan du velge en Eco-ball. Dixon Golf har lansert 100% miljøvennlige golfballer. Dette er en god nyhet for deg som ønsker å ha fokus både på miljø og på golf.

Golfhåndkler med logo eller navn

Ditt eget håndkle med karabinkrok til å feste på bagen er en praktisk ting å ta med når du spiller golf. Her kan du velge en modell i microfiber eller frotté. Begge alternativer er det mulig å logo-merke.

Se våre utvalgte kategorier: