OM SIGN ON

TOTALLEVERANDØR AV FIRMAGAVER OG PROFILERINGSARTIKLER FRA A TIL Å

Vi er en totalleverandør av firmagaver og profileringsprodukter, og tar for oss hele prosessen fra ide til definering av produkt, via innkjøp og lagerhold til ordrerutiner og pakking/distribusjon. Sammen setter vi fokus på produktbredde, leveringsdyktighet og en høy grad av kundeservice. Vi garanterer en god oppfølging og hjelp med ideer og utforming for å finne det produktet som passer ditt firmas profileringsstrategi. Vi leverer alt fra tekstiler via USB-minner til spesialproduksjoner. Vi gjør deg synlig!

The Sign On Company AS er en liten bedrift med stor og bred erfaring.

 

«Vi leverer alt innen reklame- og profileringsprodukter til næringslivet, offentlig sektor og organisasjoner»

Mona Croker daglig leder i The Sign On Company AS

FREMTIDSRETTET

Vi har vært Norges ledende leverandør av emblem og logobrodering i over 40 år. Målet er å være den mest fremtidsrettede og profesjonelle aktøren i bransjen.Croker forteller at selskapet har kunder i alle størrelser, og kan levere alt fra en til tusenvis av enheter.

DIREKTEKUNNSKAP

Sign On leverer varer bl.a fra Kina, men har ogsa eget produksjonslokale i Oslo.
Fordi deler av produksjonen foregår i Norge, slipper kunden fordyrende mellomledd. Vi har også direktekunnskap i Østen som gjør at vi kan tilby varer til best pris i forhold til kvalitet og leveringstid, sier hun.

SHOW ROOM

Sign On har et stort utvalg av varer på nett, men for full oversikt anbefaler Croker et besøk til selskapets show room i Oslo.
Vi er gode på kreativitet og tilbyr et bredt produktspekter, alt fra komplette aktivitetsplaner og merkevarer, til enklere giveaways og vervekampanjer.

EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Alle hos oss i Sign On jobber tett med kundene, og hjelper til med å finne riktige ideer, produkter og løsninger.
Dette tilpasses bedriftens målgruppe og behov.
Målet er at kunden skal få økt oppmerksomhet gjennom produktprofilering, slik at de får mest mulig ut av markedsbudsjettet sitt.

Våre kunder finner du blant annet innenfor olje- og gassbransjen, legemiddelbransjen, bygg og anlegg, reklamebyråer, transport og forsikring.
Kunder vi har jobbet med i mange år og som vi har gode relasjoner til.

Vi leverer profilprodukter, tekstiler, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

Din logo er ditt varemerke.