PROFILERING

Profilering er noe alle er opptatt av og som gjelder alle bransjer som ønsker å gjøre seg synlige for å skaffe seg flere kunder, flere pasienter, flere klienter eller hva de ulike bransjene kaller de som ønsker seg deres produkter eller tjenester.

Vi trenger alle oppmerksomhet med positivt fortegn og ved hjelp av riktig profilering av firmaet og deres produkter & tjenester, så gir det resultater.
Profilering kan gjøres på mange måter og god profilering kan være gode kundeomtaler og gode historier fra fornøyde kunder. i en verden full av inntrykk fra mange flater både digitalt og er det imidlertid viktig å legge en strategi for sin profilering.


Ryggsekk

Basic backpack i refleks 

Liten og praktisk sekk med reflekterende overflate og store flater til logomerking. Den finnes naturligvis i andre farger
Mattermos

SIGG mattermos 

Kvalitetsprodukt som holder din favoritt rett varm på skogsturen eller om du trenger noe som tar vare på isbitene på en varm sommerdag ved stranden
Vest

Nydelig dunvest - 90/10 dun & fjær 

En fantastisk praktisk og deilig dunvest som holder deg varm en vårdag eller på vei hjem en sen sommerkveld.
Bag med logo

Praktisk og solid sportsbag -  49L

Sammenleggbar bag med avtagbar skulderrem i lett og solid materiale


Gjelder profilering kun kundene våre?
Vi må huske på at god profilering gjelder kundene våre, men like viktig er intern profilering hvor de ansatte blir satt i fokus.
Uten lojale ansatte er de fleste firmaer hjelpeløse og hvor lenge blir de ansatte i et håndverks firma uten skikkelige klær, godt verktøy og en gjennomført profilering med firmalogo på bilen?
Har du tenkt på de som sitter hjemme og jobber? Kanskje de kunne tenke seg en drikkeflaske, en kul hettejakke med firmalogo som de kunne bruke på neste teams møte? det finnes mange gode produkter og ideer for egne ansatte når det gjelder profilering og dette kan vi, ta kontakt i dag!
Hvor kan jeg få hjelp til min profilering?
Vi kan hjelpe deg å lage en gjennomført plan for god profilering av ditt firma og da snakker vi fra utarbeidelse av logo til komplett profilhåndbok hvor profilering av alle klær/uniformer, visittkort, bil profilering, profilering av bygg (skilt) har en planlagt profil. Det skjer selvfølgelig i samarbeid med deg og sammen med din bransjekunnskap på ditt fagfelt og vår solide erfaring innen profilering generelt, så er jeg sikker på at vi skal lykkes sammen.

For oss er god profilering fornøyde kunder som er fornøyd med sin profilering og vi håndterer alt innen vårt felt.