Notatblokker med mulighet for logo

Notatbøker med din logo skaper oppmerksomhet. Vi har utallige varianter, størrelser og farger som alle passer å sette din logo på


XD Collection®
A5 notatbok i jute

A5 notatbok i jute

Tilbake til naturen med denne notatboken i jute. 80 ark/160 sider papir av bambus....

Fra 65,00 kr

XD Collection®
A5 Kraft spiral notatbok med klistrelapper

A5 Kraft spiral notatbok med klistrelapper

A5 spiralnotatbok med 100 ark/200 sider linjert og resirkulert papir, 80/m2. Klist...

Fra 65,00 kr

XD Collection®
A5 kraft-notatbok

A5 kraft-notatbok

Notisbok med kraftomslag og resirkulert papir. 72 ark/144 sider med 70 g/m2. Kremf...

Fra 38,00 kr

XD Collection®
A5 Deluxe design notatbok

A5 Deluxe design notatbok

A5 cover med magnetisk lukkemekanisme og holder til penn. På innsiden har du 3 lom...

Fra 131,00 kr

Swiss Peak®
Swiss Peak Heritage RCS rPU A5 steinpapirportefølje

Swiss Peak Heritage RCS rPU A5 steinpapirportefølje

Swiss Peak Heritage-kolleksjonen snakker språket til moderne eleganse. Leveres med...

Fra 327,00 kr

Swiss Peak®
Swiss Peak notatbok og penn sett

Swiss Peak notatbok og penn sett

Executive 1680D og 600D polyester notatbok med penn. Notatboken kan du bytte ut n...

Fra 261,00 kr

XD Xclusive®
Impact AWARE RPET A5 portfolio

Impact AWARE RPET A5 portfolio

Ingen grønnvasking, men en ekte historie om bærekraft! Impact kolleksjonen er lage...

Fra 236,00 kr

XD Collection®
A5 bambus notatbok og penn sett

A5 bambus notatbok og penn sett

Notatbok laget av bærekraftig bambus med 90 ark / 180 sider resirkulert papir på 7...

Fra 91,00 kr

XD Collection®
Classic hardcover notatbok A5

Classic hardcover notatbok A5

Linjert A5 hardcover notatbok med elastisk bånd og sidedeler. 144 sider av 70g/m2....

Fra 38,00 kr

XD Collection®
Standard hardcover skrivebok A5  i PU

Standard hardcover skrivebok A5 i PU

A5 linjert hardcover PU klassisk skrivebok med elastisk lukking og svart bokmerke...

Fra 39,00 kr

XD Design®
Air notatbok cover A5 med trådløs lading

Air notatbok cover A5 med trådløs lading

Denne notatbok holderen med utskiftbar skrivebok (128 sider med 80 g/m2) inneholde...

Fra 524,00 kr

XD Collection®
Basic sketchbook A5, blank

Basic sketchbook A5, blank

Enkel A5 hardcover basic notatbok med elastisk bånd og sidedeler. 144 kremfargede ...

Fra 37,00 krNotatblokker ? bygg merkevare og skap en identitet på arbeidsplassen


Notatblokker er et godt verktøy for å markedsføre bedriften din eller skape en identitet på kontorlandskapet. De funker utmerket som giveaways, firmagaver eller kun som kontorrekvisitt. Profiler bedriften din med notatblokker som en effektiv del av din markedsføring. Ved å ha notatblokker som en del av din profilering spres din bedrifts identitet rundt sammen med produktet.


Notatblokker som passer din bedrift best

Hos oss finner du et bredt utvalg av notatblokker i forskjellige størrelser og farger. Det er alltid mulighet å få logo printet på. Derfor vil du alltid finne et produkt som passer dine behov. Om det skal være å skrive korte notater på farta, skrive lengre møtereferater eller handleliste; så vil du uansett finne en som passer ditt behov eller din bedrifts identitet best.

Notatblokker er et essensielt verktøy på nesten alle kontorlandskaper og i mange hjem. Vi har modeller som kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Du kan finne blokker i skinn, imitert skinn, eller papir. Med vårt brede utvalg vil du helt sikkert finne noe som passer deg best. Våre produkter er av høy kvalitet og kommer med mange smarte løsninger. Du kan finne dem med spiralhefte med inkludert kulepenn. Noen har en utvidbar lomme på baksiden for å oppbevare små notater. Dermed mister du aldri dine viktige papirer som for eksempel møtereferater eller huskelister.

Vi har notatblokker i forskjellige modeller hvor du har forskjellige fargevalg innad i disse modellene. Velg blant annet mellom svart ensfarget, blått, grønt og oransje cover. I tillegg til dette følger det ofte med en kulepenn eller blyant, samtidig som det da følger med en smart lomme til å oppbevare skrivesakene dine. Dermed kan du alltid skrive og ta notater når du er på farta. Uansett hvilken modell du måtte velge kan vi garantere at du får et nyttig produkt som du kan være stolt over å ha din logo printet på.

Notatblokker som giveaway
Notatblokker er et produkt med et allsidig bruksområde som passer perfekt som giveaway. Med giveaways kan du profilere bedriften din og spre glede samtidig. Giveaways fører til at du blir sett ? og husket. Notatblokker kan brukes av mange målgrupper og er av høy kvalitet og varer lenge, dette fører til at bedriften din kan spre positive følelser i lang tid og er kontinuerlige påminnelser om din bedrifts eksistens.

Notatblokker har også en tendens til å bytte eier, dette fører til en spredningseffekt av merkevaren din. Dermed får du bred eksponering og tiltrekker deg mange kundegrupper. Med trykk kan de betraktes som en reklameplakat som befinner seg i hjemmene og kontorene til folk.

Når man skal velge profileringsartikler er det viktig å velge et produkt som brukes flittig og av et bredt spekter av folk. Ved å sette din bedrifts preg på et av våre notatblokker sørger du for å spre merkevaren din til mange forskjellige folk og målgrupper, samtidig som du får et nyttig verktøy. Du kan se gjennom nettsiden og finne den modellen som passer best til ditt kontor.


Notatblokker av høy kvalitet
Hos oss finner du et bredt utvalg av notatblokker av høy kvalitet og med flere farger. Blokkene varer lenge og er gode å skrive på. Det følger også med en kulepenn av metall som gir den et preg av kvalitet og stil. Notatblokker er et nyttig produkt som de aller fleste kan dra nytte av, enten om det er på arbeidsplassen eller i hjemmet. Det brukes av mange forskjellige folk, på mange forskjellige arenaer. Derfor er det lurt å bruke dette produktet som profilering for din bedrift. Velg blant vårt brede utvalg og sett ditt eget preg på dem. Du finner utvalget vårt her.
Notatblokker til møter

Ta notater på møterommet med notatblokker med praktiske løsninger som gjør jobblivet enklere. Du kan finne ark i hvit eller kremfarget. Velg også om du vil ha ark med eller uten linjer. Her har du også muligheten til finne varianter med forskjellige omslag, du kan velge mellom omslag i papp, skinn, kunstskinn eller stoff. Velg også om du vil ha spiralhefte eller en elastisk binding.

Du kan finne ark i størrelse A6, A5 og A4. Dermed får din bedrift eller hjem et passende verktøy for dine bruksområder. Du kan bruke notatblokker til å skrive lengre referater, korte huskelister, tegne eller skrive gjøremålsliste. De er flotte til å ta med seg på reise slik at du til enhver tid kan dra den opp skrive notater, samtidig som du fremmer merkevaren eller budskapet ditt.

Filtrer

Pris
Farge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sorter

Vi hjelper deg

Hvis du trenger hjelp med å finne riktig produkt til riktig anledning, kan vi hjelpe deg.

tel: 62362650
23 22 21 80

Send e-post:
post@signon.no