EXENTRI RFID lommebok / kortholder i ekte skinn

Velg Variant

EXENTRI RFID lommebok / kortholder i ekte skinn med mulighet for logo

Rask tilgang. RFID-beskyttelse. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. For 6-10 kort og sedler/kvitteringer.

EXENTRI Wallet er en smart og elegant kombinasjon av lommebok og kortholder. Liten i størrelsen, stor i lagringskapasitet. Det slanke og elegante designet passer perfekt i enhver lomme eller veske. Praktisk skyvevindu på de ytre lommene for direkte tilgang til de to mest brukte kortene, uten å åpne kortholderen. Gjennomtenkt og funksjonelt design med fleksibel oppbevaring for kort og sedler/kvitteringer. Kortene beskyttes mot skader og uønsket trådløs kommunikasjon med sin integrerte RFID-blokk teknologi.

Laget av de beste materialer med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Ekte skinn i høy kvalitet, som med tiden vil utvikle en unik patina kun skinn av høy kvalitet kan. Slitesterke sømmer av nylontråd. Lekker og smart låsemekanisme i justerbart rustfritt stål for ekstra sikkerhet og stabilitet. Designet for å vare.

Leveres i en elegant gaveeske. Lommeboken kan preges med valgfri logo/tekst på forsiden, baksiden, innsiden og på esken. En eksklusiv, tidløs og holdbar gave som kan brukes daglig i mange år. Finnes i et stort utvalg av farger. Registrert design.


Priser
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 379,00 329,00 299,00 275,00 239,00 209,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.
   Gjør et grønt valg - kjøp miljøprodukter

Beregn pris

Antall  (Minste antall 10 stk)
Merking
Produktfarge

Svart


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   23 22 21 80
   post@signon.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX 001
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x70x10 mm
Vikt Ca. 60g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.